Вижте нещата от нова гледна точка.

Изцяло новият BAYON е SUV с компактни външни и щедри вътрешни размери, проектиран да направи трайно впечатление. Оборудван с множество интелигентни технологии като най-добрите в класа системи за безопасност и свързаност – и ефективни задвижвания, предлагани с 48V Mild-Hybrid система.

Модела ви харесва?

Оставете email адрес и ще ви изпратим оферта.

  Стилен градски кросоувър.

  Компактен и лесен за управление, този елегантен кросоувър се отличава с много стил – високотехнологичните детайли и изчистен външен вид го открояват от тълпата.

  Най-добрата в класа безопасност.

  Насладете се на още повече спокойствие с най-добрите в класа усъвършенствани системи за помощ на водача и активен пакет за безопасност с набор от иновативни функции.

  Просторност и товарно пространство.

  Където и да ви отведат приключенията на живота – ще ви харесат комфортът и пространството за съхранение в просторния интериор – и високата позиция на седене, типично на модел от този клас.

  5-годишна гаранция с неограничен пробег.

  Както всеки Hyundai, новият Bayon е създаден по възможно най-високите стандарти за качество. И ние подкрепяме това качество с 5-годишна гаранция с неограничен пробег, за да можете да се наслаждавате на нещата, които обичате в живота, без да се притеснявате за колата си.

  Насладете се на допълнителното спокойствие, което една от най-добрите гаранции в бранша ви дава – като стандарт.

  Двигатели, отговарящи на най-новите изисквания.

  Всички новорегистрирани модели на Hyundai в Европа вече отговарят на нормите за емисии Euro 6d.